2. Yarıyıl Alan İçi Seçmeli Ders Listesi
|
Kodu | Adı | Zorunlu/Seçmeli | AKTS |
TB-500 |
Tarla Bitkileri Islahında Biyoteknolojik Yöntemler |
Seçmeli |
6 |
TB-504 |
Bitkilerde Verimlilik Fizyolojisi |
Seçmeli |
6 |
TB-510 |
Bitkisel Lifler Teknolojisi |
Seçmeli |
6 |
TB-512 |
Lif Bitkilerinde Zararlılara Dayanıklılık Yönünden Entegre Amenajman Sistemleri |
Seçmeli |
6 |
TB-516 |
Tarla Bitkilerinde Melezleme Tekniği |
Seçmeli |
6 |
TB-520 |
Yem Üretim ve Değerlendirme Tekniği |
Seçmeli |
6 |
TB-526 |
Çayır-Mer`a Vejetasyonlarının Ölçülmesinde Kullanılan Kantitatif Yöntemler |
Seçmeli |
6 |
TB-528 |
Tropikal Baklagiller |
Seçmeli |
6 |
TB-532 |
Çayır-Mer`alarda Zehirli Bitkiler; Olumsuz Etkileri ve Önleme Yolları |
Seçmeli |
6 |
TB-534 |
Yembitkileri Genetik ve Sitogenetiği |
Seçmeli |
6 |
TB-538 |
Sıcak İklim Tahılları Özel Islahı |
Seçmeli |
6 |
TB-540 |
Tahıllarda Tohumluk Üretim Teknolojisi |
Seçmeli |
6 |
TB-544 |
Tıbbi Bitkilerde Sekonder Madde Biyosentezi |
Seçmeli |
6 |
TB-550 |
Yağ Bitkileri Yetiştiriciliğinin Fizyolojik ve Ekolojik Esasları |
Seçmeli |
6 |
TB-552 |
Yembitkilerinde Tohumluk Üretim Teknolojisi |
Seçmeli |
6 |
TB-560 |
Bitki Islahında Moleküler Genetik |
Seçmeli |
6 |
TB-564 |
Tohumluk Fizyolojisi |
Seçmeli |
6 |
TB-566 |
Tarla Bitkilerinde Proje Hazırlama ve Değerlendirme |
Seçmeli |
6 |
TB-570 |
Yemeklik Tane Baklagiller Özel Islahı |
Seçmeli |
6 |
TB-574 |
Yağ Bitkileri Üretimi ve Değerlendirme Teknikleri |
Seçmeli |
6 |
TB-578 |
Soğanlı ve Yumrulu Tıbbi Bitkiler |
Seçmeli |
6 |
TB-582 |
Kokulu Bitkiler |
Seçmeli |
6 |
TB-586 |
Kültür Bitkilerinin Evrimi |
Seçmeli |
6 |
TB-588 |
Tarla Bitkileri Üretiminde Güncel Uygulamalar |
Seçmeli |
6 |
TB-592 |
Bitki Islahının Genetik Temelleri |
Seçmeli |
6 |
YLTBS-102 |
Seminer |
Seçmeli |
6 |