Ana Sayfa
Üniversite Hakkında Bilgi
Derece Programları
Öğrenciler İçin Genel Bilgi
English
Fen Bilimleri Enstitüsü
>>Su Ürünleri Yetiştiricilik
DERECE PROGRAMLARI
Ön Lisans Derecesi
Lisans Derecesi
Yüksek Lisans Derecesi
Ders Kodu
Ders Adı
ÖK1
ÖK2
ÖK3
ÖK4
ÖK5
ÖK6
ÖK7
ÖK8
ÖK9
ÖK10
ÖK11
ÖK12
ÖK13
ÖK14
ÖK15
ÖK16
SY-501
İleri Balık Parazitolojisi
4
3
4
5
3
4
5
4
4
3
4
5
4
3
4
5
SY-503
Balık Hastalıklarında Tanı Yöntemleri ve Laboratuvar Teknikleri
3
4
5
3
3
4
5
3
4
5
3
4
5
4
5
3
SY-505
Principles of Aquaculture
3
3
2
2
5
4
4
5
5
2
3
3
3
3
5
5
SY-507
The Biology of Penaeid Shrimps
4
4
3
3
2
4
5
4
2
1
3
4
5
2
4
4
SY-508
Freswater Prawn Farming
3
1
3
3
5
3
3
4
4
1
5
3
4
3
3
4
SY-509
Lobster and Crayfish Biology and Culture
2
2
3
3
4
3
5
4
4
2
3
2
4
3
4
5
SY-510
Deniz Balıklarında Altarnatif (yeni)Türlerin Yetiştiriciliği
5
5
4
4
4
4
4
3
5
3
4
5
4
4
4
4
SY-511
Sıcak İklim Balıkları Yetiştiriciliğinde Uygulanan Yeni Yöntemler
5
5
4
3
4
3
4
3
4
3
3
5
5
3
5
5
SY-512
Modern Yetiştiricilik Sistemleri
5
5
1
3
1
4
1
4
4
5
4
5
3
3
3
4
SY-513
Su Ürünlerinde Pigmentasyon
3
3
1
2
5
2
4
2
4
4
4
5
5
2
3
3
SY-514
Akvaryum Sistemleri ve Yönetimi
3
4
2
1
5
0
2
1
4
5
5
5
5
2
3
5
SY-519
Anaç Stok Yönetimi
2
3
2
2
5
4
4
3
5
4
2
5
4
3
2
5
SY-520
Su Ürünlerinde Histolojik Teknikler
5
3
3
4
5
4
4
3
3
3
3
5
5
5
4
5
SY-523
Balık İmmünolojisine Giriş
4
5
2
5
2
2
3
4
2
4
4
4
4
4
4
4
SY-524
Balık Hematolojisi
4
4
2
3
4
3
4
3
5
3
3
4
3
4
4
4
SY-525
Su Ürünleri Kafeslerinin Yapısal Özellikleri
3
4
3
4
4
4
4
4
4
4
3
5
5
4
3
2
SY-527
Balık Anesteziyolojisi
3
3
2
0
5
4
5
2
3
4
5
4
5
2
2
3
SY-528
Ekzotik Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği
4
4
2
2
5
4
5
3
4
5
5
5
5
2
4
5
SY-529
Balıklarda Stres Fizyolojisi
4
5
4
4
3
4
4
4
4
3
5
4
4
5
4
5
SY-530
Deniz Balıkları Hastalıkları
4
4
3
4
4
3
4
5
4
4
5
5
4
3
3
5
SY-532
Balık Sindirim Fizyolojisi
5
5
2
4
3
3
3
4
4
3
3
5
3
4
4
3
SY-533
Balıklarda Besin-bioenerjisi
5
5
3
3
5
4
4
4
4
3
3
5
4
4
2
4
SY-534
Balık Besleme Stratejileri
5
3
3
5
4
3
5
4
3
4
4
3
3
5
3
3
SY-535
Entegre Sistemlerin Yetiştiricilikte Kullanılması
5
4
4
3
3
4
4
3
2
5
3
5
4
3
3
4
SY-536
Balık Besleme Çalışmalarının Dizaynı
4
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
SY-537
Yem Ham Maddeleri, ve Balık Yemlerinde Kullanımı
5
5
5
4
5
4
5
4
4
5
4
5
5
5
4
4
SY-542
Balık Virolojisi
5
5
3
2
5
4
5
5
5
5
5
5
5
3
5
4
SY-543
Balık Farmakolojisi
4
5
3
3
5
4
5
5
5
5
5
4
5
4
5
5
SY-545
Kirliliğin Balık Fizyolojisine Etkileri
4
4
3
3
4
5
3
4
5
4
4
5
5
3
4
5
SY-547
Balık Parazitleri Sağıltım Yöntemleri
4
4
3
3
5
4
5
5
5
5
5
4
5
3
5
5
SY-548
Balıklarda Görülen Parazitik Kopepod Türleri ve Biyolojileri
5
5
3
2
5
5
5
4
5
4
5
4
5
5
5
5
SY-551
Protozoan Balık Parazitlerinin Tür Teşisinde Kullanılan Yöntemler
5
4
3
2
5
5
4
5
4
5
4
5
5
5
5
5
SY-554
Balık Parazitolojisinde Moleküler Teknikler
5
4
3
2
5
5
5
4
5
5
5
4
5
5
4
4
YLSY-200
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
4
4
5
5
5
4
5
4
4
5
4
4
4
4
YLSY-201
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
4
5
5
5
5
4
5
4
4
5
4
4
4
4
YLSY-203
Uzmanlık Alan Dersi
4
4
5
4
5
5
5
5
4
4
5
4
5
4
4
4
YLSY-204
UZmanlık Alan Dersi
4
5
4
5
5
5
5
4
5
5
4
5
4
4
4
4
YLSYS-101
Seminer
3
3
5
4
5
5
5
5
5
4
5
4
5
4
5
4
YLSYS-102
Seminer
5
5
5
5
5
4
5
4
5
3
3
5
4
4
5
4
YLSYT-301
Tez Çalışması
5
5
5
4
5
4
5
5
5
4
5
5
4
5
5
5
YLSYT-302
Tez Çalışması
4
5
5
4
5
5
5
4
5
4
5
5
5
5
5
5
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir.