Ana Sayfa     Üniversite Hakkında Bilgi     Derece Programları     Öğrenciler İçin Genel Bilgi     English  
Fen Bilimleri Enstitüsü >>Su Ürünleri Yetiştiricilik

 DERECE PROGRAMLARI


 Ön Lisans Derecesi


 Lisans Derecesi


 Yüksek Lisans Derecesi

Ders Kodu Ders Adı ÖK1 ÖK2 ÖK3 ÖK4 ÖK5 ÖK6 ÖK7 ÖK8 ÖK9 ÖK10 ÖK11 ÖK12 ÖK13 ÖK14 ÖK15 ÖK16
SY-501 İleri Balık Parazitolojisi 4 3 4 5 3 4 5 4 4 3 4 5 4 3 4 5
SY-503 Balık Hastalıklarında Tanı Yöntemleri ve Laboratuvar Teknikleri 3 4 5 3 3 4 5 3 4 5 3 4 5 4 5 3
SY-505 Principles of Aquaculture 3 3 2 2 5 4 4 5 5 2 3 3 3 3 5 5
SY-507 The Biology of Penaeid Shrimps 4 4 3 3 2 4 5 4 2 1 3 4 5 2 4 4
SY-508 Freswater Prawn Farming 3 1 3 3 5 3 3 4 4 1 5 3 4 3 3 4
SY-509 Lobster and Crayfish Biology and Culture 2 2 3 3 4 3 5 4 4 2 3 2 4 3 4 5
SY-510 Deniz Balıklarında Altarnatif (yeni)Türlerin Yetiştiriciliği 5 5 4 4 4 4 4 3 5 3 4 5 4 4 4 4
SY-511 Sıcak İklim Balıkları Yetiştiriciliğinde Uygulanan Yeni Yöntemler 5 5 4 3 4 3 4 3 4 3 3 5 5 3 5 5
SY-512 Modern Yetiştiricilik Sistemleri 5 5 1 3 1 4 1 4 4 5 4 5 3 3 3 4
SY-513 Su Ürünlerinde Pigmentasyon 3 3 1 2 5 2 4 2 4 4 4 5 5 2 3 3
SY-514 Akvaryum Sistemleri ve Yönetimi 3 4 2 1 5 0 2 1 4 5 5 5 5 2 3 5
SY-519 Anaç Stok Yönetimi 2 3 2 2 5 4 4 3 5 4 2 5 4 3 2 5
SY-520 Su Ürünlerinde Histolojik Teknikler 5 3 3 4 5 4 4 3 3 3 3 5 5 5 4 5
SY-523 Balık İmmünolojisine Giriş 4 5 2 5 2 2 3 4 2 4 4 4 4 4 4 4
SY-524 Balık Hematolojisi 4 4 2 3 4 3 4 3 5 3 3 4 3 4 4 4
SY-525 Su Ürünleri Kafeslerinin Yapısal Özellikleri 3 4 3 4 4 4 4 4 4 4 3 5 5 4 3 2
SY-527 Balık Anesteziyolojisi 3 3 2 0 5 4 5 2 3 4 5 4 5 2 2 3
SY-528 Ekzotik Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği 4 4 2 2 5 4 5 3 4 5 5 5 5 2 4 5
SY-529 Balıklarda Stres Fizyolojisi 4 5 4 4 3 4 4 4 4 3 5 4 4 5 4 5
SY-530 Deniz Balıkları Hastalıkları 4 4 3 4 4 3 4 5 4 4 5 5 4 3 3 5
SY-532 Balık Sindirim Fizyolojisi 5 5 2 4 3 3 3 4 4 3 3 5 3 4 4 3
SY-533 Balıklarda Besin-bioenerjisi 5 5 3 3 5 4 4 4 4 3 3 5 4 4 2 4
SY-534 Balık Besleme Stratejileri 5 3 3 5 4 3 5 4 3 4 4 3 3 5 3 3
SY-535 Entegre Sistemlerin Yetiştiricilikte Kullanılması 5 4 4 3 3 4 4 3 2 5 3 5 4 3 3 4
SY-536 Balık Besleme Çalışmalarının Dizaynı 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
SY-537 Yem Ham Maddeleri, ve Balık Yemlerinde Kullanımı 5 5 5 4 5 4 5 4 4 5 4 5 5 5 4 4
SY-542 Balık Virolojisi 5 5 3 2 5 4 5 5 5 5 5 5 5 3 5 4
SY-543 Balık Farmakolojisi 4 5 3 3 5 4 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5
SY-545 Kirliliğin Balık Fizyolojisine Etkileri 4 4 3 3 4 5 3 4 5 4 4 5 5 3 4 5
SY-547 Balık Parazitleri Sağıltım Yöntemleri 4 4 3 3 5 4 5 5 5 5 5 4 5 3 5 5
SY-548 Balıklarda Görülen Parazitik Kopepod Türleri ve Biyolojileri 5 5 3 2 5 5 5 4 5 4 5 4 5 5 5 5
SY-551 Protozoan Balık Parazitlerinin Tür Teşisinde Kullanılan Yöntemler 5 4 3 2 5 5 4 5 4 5 4 5 5 5 5 5
SY-554 Balık Parazitolojisinde Moleküler Teknikler 5 4 3 2 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 4
YLSY-200 Uzmanlık Alan Dersi 5 5 4 4 5 5 5 4 5 4 4 5 4 4 4 4
YLSY-201 Uzmanlık Alan Dersi 5 5 4 5 5 5 5 4 5 4 4 5 4 4 4 4
YLSY-203 Uzmanlık Alan Dersi 4 4 5 4 5 5 5 5 4 4 5 4 5 4 4 4
YLSY-204 UZmanlık Alan Dersi 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 4
YLSYS-101 Seminer 3 3 5 4 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5 4
YLSYS-102 Seminer 5 5 5 5 5 4 5 4 5 3 3 5 4 4 5 4
YLSYT-301 Tez Çalışması 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5
YLSYT-302 Tez Çalışması 4 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 5
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir.