Ana Sayfa
Üniversite Hakkında Bilgi
Derece Programları
Öğrenciler İçin Genel Bilgi
English
Fen Bilimleri Enstitüsü
>>Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
DERECE PROGRAMLARI
Ön Lisans Derecesi
Lisans Derecesi
Yüksek Lisans Derecesi
Ders Kodu
Ders Adı
ÖK1
ÖK2
ÖK3
ÖK4
ÖK5
ÖK6
ÖK7
ÖK8
ÖK9
ÖK10
ÖK11
ÖK12
ÖK13
ÖK14
ÖK15
SAİ-501
Balık Beslemede Vitaminler ve İz Elementler
4
5
1
2
2
2
3
5
2
3
1
2
2
4
0
SAİ-502
Karma Yemler ve Analiz Teknikleri
3
5
2
2
2
2
4
5
1
1
0
2
4
3
0
SAİ-503
İleri Balık Besleme Biyokimyası
4
5
3
3
1
3
2
5
3
0
0
2
4
3
0
SAİ-504
İleri Balık Besleme Fizyolojisi
3
4
3
4
1
3
4
4
5
1
0
2
4
3
0
SAİ-505
Taze Su Ürünlerinde Kalite Kontrol ve Muhafaza
3
3
3
4
3
3
3
2
3
2
2
1
3
2
0
SAİ-506
Su Ürünlerinde Analiz Yöntemleri
3
3
3
4
3
4
4
2
2
1
1
1
3
3
0
SAİ-508
Labaratuvarda Çalışma Kuralları
2
3
3
3
4
3
4
2
2
2
2
4
3
4
0
SAİ-509
İleri Besin Kimyası
4
5
3
2
1
1
4
5
3
2
0
1
4
4
0
SAİ-511
Antioksidanlar
4
5
3
0
3
0
1
5
2
2
0
2
2
4
0
SAİ-513
Surimi Teknolojisi
5
5
5
4
4
4
5
5
5
4
3
1
4
3
0
SAİ-515
Su Ürünlerinin Dondurularak Muhafazası ve Kalite Değişimleri
5
4
4
5
5
5
5
5
5
5
4
3
4
4
0
SAİ-517
Balık Tütsüleme yöntemleri
3
3
3
3
3
3
3
3
2
2
2
3
3
3
0
SAİ-521
Su Ürünlerinde Paketleme Yöntemleri
3
3
3
4
4
5
4
4
4
3
4
4
3
4
0
SAİ-522
Pareketalar ve Pareketalarla Avcılık
5
1
3
4
5
5
4
4
4
2
0
0
1
1
0
SAİ-524
Omurgasız Su Ürünleri Avcılığı
5
1
3
4
5
4
4
4
2
0
0
1
1
1
0
SAİ-525
Su Ürünlerinde Uygulamalı Bozulma Analizleri
4
4
4
4
4
4
5
4
4
4
4
4
4
4
0
SAİ-526
Pasif Av Araçlarında Seçicilik
4
5
4
5
4
4
3
3
4
1
3
2
4
4
0
SAİ-527
Su Ürünleri Avcılığında Balık Davranışları
5
1
3
4
5
5
4
4
4
2
0
0
1
1
0
SAİ-529
Av Araçları ve Avlama Yöntemlerinin Ortama Etkileri
5
1
3
4
5
5
4
4
4
2
0
0
1
1
0
SAİ-530
Su Ürünleri Biyokimyası ve Etkileyen Faktörler
5
4
4
4
5
4
5
4
4
1
2
3
3
4
0
SAİ-532
Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Önemi
5
4
3
4
2
3
4
2
4
2
2
3
3
5
0
SAİ-533
Pasif Av Araçları Avcılığı ve Av Verimi Üzerine Etkili Faktörler
5
4
5
5
5
4
5
3
4
2
3
4
5
5
0
SAİ-536
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
5
4
4
5
4
4
4
5
4
3
3
4
3
4
0
SAİ-539
Su Ürünleri Gıda Enzimolojisi
5
4
4
4
3
3
5
2
5
2
3
4
4
3
0
SAİ-540
Türkiye Balıkçılığı Yapısal Analizi
3
4
4
4
2
2
5
2
5
3
0
0
5
3
0
SAİ-541
Su Ürünleri Toksinleri
3
4
4
5
4
5
4
3
4
4
4
5
3
3
0
SAİ-543
Temel Avcılık Teknikleri
5
2
2
2
2
2
3
2
3
2
2
2
3
2
0
SAİ-545
Trol Balıkçılığı ve Seçiciliği
5
5
5
5
3
3
5
3
5
0
0
5
4
3
0
SAİ-546
Et Kalitesini Geliştiren Uygulamalar
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
3
4
4
4
0
SAİ-547
Su Ürünlerinde Biyokimyasal ve Fiziksel Bozulma Parametrelerinin Belirlenmesi
5
4
4
5
5
4
5
4
4
2
1
3
4
2
0
SAİ-548
Su Ürünleri İşlemede Yeni Yöntemler
4
4
4
3
4
4
4
4
4
4
3
4
4
4
0
SAİ-551
Su Ürünlerinde Fonksiyonel Gıdalar
4
4
4
4
5
4
4
4
4
4
3
4
4
4
0
SAİ-552
Balıkçılıkta Alternatif Ürünler
5
4
4
3
2
3
3
3
3
2
1
1
3
3
0
SAİ-553
Kabuklu ve Yumuşakça İşleme Yöntemleri
5
5
4
4
3
4
3
3
4
3
3
3
3
3
0
YLSAİ-200
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİ-201
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİ-203
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİ-204
Uzmanlık Alan Dersi
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİS-101
Seminer
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİS-102
Seminer
4
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİT-301
Tez Çalışması
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
YLSAİT-302
Tez Çalışması
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
0
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir.