|
Ders Planı |
| Hafta | Konu | Öğrencinin Ön Hazırlığı | Öğrenme Aktiviteleri ve Öğretme Yöntemleri |
|
1 |
Laboratuvar çalışması sırasında uyulması gereken kurallar |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
2 |
Süt ve süt ürünlerinde fiziksel analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
3 |
Süt ve süt ürünlerinde fiziksel analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
4 |
Süt ve süt ürünlerinde fiziksel analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
5 |
Süt ve süt ürünlerinde kimyasal analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
6 |
Süt ve süt ürünlerinde kimyasal analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
7 |
Süt ve süt ürünlerinde kimyasal analiz yöntemleri |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
8 |
Süt ve süt ürünlerinde duyusal analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
9 |
Süt ve süt ürünlerinde duyusal analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
10 |
Süt ve süt ürünlerinde duyusal analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
11 |
Süt ve süt ürünlerinde enstrümental analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
12 |
Süt ve süt ürünlerinde enstrümental analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
13 |
Süt ve süt ürünlerinde enstrümental analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
14 |
Süt ve süt ürünlerinde enstrümental analiz yöntemleri
|
Ders notlarındaki ilgili konular |
Anlatım, laboratuvar uygulaması |
|
15 |
Ara sınav |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Yazılı sınav |
|
16/17 |
Final sınavı |
Ders notlarındaki ilgili konular |
Yazılı sınav |
|
|